Trainingen

Training Social Media

In de trainingen zullen we echt aan de slag gaan met Social Media. U neemt een laptop mee met WIFI mogelijkheid (soms zijn er laptops met draadloos internet (WIFI) aanwezig), zodat we direct aan de slag kunnen.

Schrijf je nu meteen in!

Waarom een training/workshop Social Media?

Vaak leeft het idee dat social media een hoop tijd kost. Men weet vaak niet hoe ze hiermee om moeten gaan. Eigenlijk wil men nog niet, maar wil ook niet achterblijven. Deze workshop is om te zien wat je kan doen met social media zonder dat het meteen heel veel extra tijd kost. Er worden diverse mogelijkheden, tips en trucs besproken om alle Social Media af te handelen.

Ook wordt besproken wat nu juist wel en wat nu niet te doen. Ook komt aan de orde hoe je zaken en privé gescheiden houdt. De Basis training wordt u GRATIS aangeboden door SaskiaDesign. Wij vragen slechts een kleine onkostenvergoeding van € 47,- (excl. btw) voor de ruimte, koffie/thee en het werkboek.

De eerstvolgende data zijn:

Nog geen nieuwe data bekend


Programma GRATIS Training/Workshop Social Media

Programma en Informatie VERVOLG training!

U kunt zich aanmelden via saskia@saskiadesign.nl of Schrijf je nu meteen online in!:

*Ja, Ik schrijf me NÙ meteen in voor de:

*Naam:


*E-mail:


*1e keuze:

*2e keuze:

Opmerkingen:captcha Vul deze code hieronder in:

Zodra u op verzenden klikt wordt uw aanmelding verwerkt. U ontvangt een factuur via email voor het bedrag van de training. Zodra het bedrag binnen is, is uw inschrijving definitief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *